Boraink

Borainkat fajélesztő hozzáadása nélkül, spontán erjesztjük, a vörösborok hagyományos módon, kézi csömöszöléssel, nyílt kádon erjesztéssel készülnek, 500 literes magyar tölgyfahordóban, illetve tartályban érlelődnek. Reduktív boraink is fajélesztő nélkül, de irányított hűtéssel készülnek, csavarzárral kerülnek forgalomba.

http://www.neinerpince.hu/wp-content/uploads/2014/10/kadarka.png

Szekszárdi Kadarka

Bár már Szekszárdon is alig van hagyományos Kadarka ültetvény, családunk egy háromnegyed hektáros darabot művel két kiváló dűlőben: Porkoláb-völgyben és Őcsényi-hegyen. Kizárólag ...

http://www.neinerpince.hu/wp-content/uploads/2014/10/rozika_kicsi.png

Rozika

A déli, mediterrán típusú gasztronómiai szemlélet térhódításával vált egyre gyakoribb borfajtává a rozé, mely az utóbbi években abszolút divatborrá nőtte ki magát. Pincénkben reduktív ...

http://www.neinerpince.hu/wp-content/uploads/2014/10/feher.png

Olaszrizling

Reduktív eljárással készül, fajélesztő hozzáadása nélkül. Zöldes-fehér szín, intenzív virágillat, friss, gyümölcsös zamat jellemzi, a korty végén enyhe keserű mandulára emlékeztető ...

http://www.neinerpince.hu/wp-content/uploads/2014/10/merlot.png

Merlot

Őcsényi-hegy dűlő termése, hagyományos módon, nyílt erjesztéssel készült elegáns bor. Mély, sötét szín, szép test, kiegyensúlyozott tannin és savak jellemzik, illatában és zamatában ...

http://www.neinerpince.hu/wp-content/uploads/2014/10/fuxli.png

Lángsiller

2006-ban palackoztunk először sillerbort, melynek a Lángsiller nevet adtuk, feltámasztva egy csaknem elfeledett, a családban régen használt elnevezést. A családi legenda szerint a Lángsiller ...

http://www.neinerpince.hu/wp-content/uploads/2014/10/kezmuves_png.png

Kézműves

50% Cabernet Sauvignon, 50% Merlot, ami csak kiemelkedő évjáratban készül. Hagyományos eljárással készül, de abban az értelemben is kézműves, hogy azok a területek, ahonnan a szőlőt szüreteltük, ...

http://www.neinerpince.hu/wp-content/uploads/2014/10/kekfrankos.png

Kékfrankos

Szekszárdon egyértelműen ebben a fajtában van a legnagyobb kitörési potenciál. Jellegzetes karakterű, tanninban gazdag, kerek, bársonyos vörösbor. Színe mély, sötét tónusú, illatában ...