Rozika

A déli, mediterrán típusú gasztronómiai szemlélet térhódításával vált egyre gyakoribb borfajtává a rozé, mely az utóbbi években abszolút divatborrá nőtte ki magát. Pincénkben reduktív eljárással készül a friss, üde, enyhe szénsavval dúsított tipikus „nyári bor”, melyet jól behűtve 8-10°C-on javaslunk fogyasztani. Illatában és ízében is szamócás jegyek dominálnak. Csavarzárral palackozzuk.

 

2 hozzászólás

  1. Dobos I
    Posted 2011. szeptember 15. csütörtök at 19:36 | Permalink

    árakat nem látok

  2. Posted 2014. október 9. csütörtök at 07:24 | Permalink

    Valóban nincsenek, mert az árak változ(hat)nak aszerint, ahogy érik a bor a palackban. Pl. 2 év múlva egy testes vörösbor értékesebbé válik. De pl.más a kiskereskedelmi, a nagykereskedelmi és a pinceár is.

    Üdv. András

Hozzászólás beküldése

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

*
*
*